VAŠI KOMENTARI

 • From Izabela on PODRŽI PETICIJU

  Slažem se s argumentima, i zaista uz sve regulative koje imamo nedorečene ne treba nam još jedna, pogotovo za mikro i male poduzetnike koji moraju voditi sve kao da su srednji i veliki – bez pojednostavljivanja posla kao što je u drugim zemljama EU što naravno vodi do toga da ljudi zapravo ni ne obavljaju svoj posao niti se bore za nove poslove jer cijelo vrijeme nešto šalju državi.

  2017/08/04 at 10:44 am
  • From LJILJANA on PODRŽI PETICIJU

   Podržavam peticiju i potpisujem.

   2017/08/08 at 7:05 pm
 • From Ivona on PODRŽI PETICIJU

  Jedina moguća i ispravna odluka!

  2017/08/04 at 11:20 am
 • From Silvija on PODRŽI PETICIJU

  Umjesto da se ide u smjeru smanjivanja obrazaca i ukidanja postojećih, ono se svake godine sve više povećava,što je dovelo do toga, da se to jednostavno fizički ne može više stići napraviti. Kontrole bi trebali voditi i nadgledati samo Porezni službenici, (kao u Njemačkoj i dr.naprednim državama) koji sve podatke imaju preko OIB-a, a ne dodatne obrasce i dodatna obrazloženje stalno tražiti od poduzetnika i nas knjigovođa i tako gubiti nepotrebno vrijeme, umjesto da se to vrijeme iskoristi za osmišljavanje novih projekata i otvaranje potrebnih radnih mjesta za mlade i sve ostale! Tko ovo sve radi, ovoj napaćenoj državi!

  2017/08/04 at 11:31 am
 • From Elvira M. on PODRŽI PETICIJU

  Protiv licenciranja apsolutno !
  Kao što je u tekstu navedeno, licenciranje forsiraju lobiji koji pritiscima i ucjenama žele izvući novac od radničke klase. Svatko tko radi knjigovodstvu, bilo kao vlasnik u vlastitom , bilo kao radnik u nekom servisu ili kod nekog poduzetnika zna koliko je to zahtjevan “rudarski” posao. Svi oni koji nas žele doslovce uništiti nikad nisu radili u pravom knjigovodstvu . Samo neznam kako su zamislili nastavak funkcioniranja ove profesije , otvoriti velike firme u koje će nas sve zaposliti , dati nam plaću od 3000,00 kuna i upravljati nama kao stokom sitnog zuba, a od poduzetnika naplaćivati najmanje dvostruke cijene od sada postojećih. Već viđeno u nekim drugim djelatnostima , velike ribe pojedu male , i onda im od prevelikog apetita pozli od prežderavanja i sad im opet mi dajemo infuziju …

  2017/08/04 at 11:32 am
 • From Duje on INICIJATIVA ZA PROMJENU ZAKONA O RAČUNOVODSTVU

  Sramota velika…malo nameta ima i papira pa treba jos

  2017/08/04 at 1:40 pm