Znate li da Hrvatska gospodarska komora (HGK) osniva Udruženje računovođa ? (20.03.2018.)

Hrvatska gospodarska komora je uputila poziv NEKIM članicama skupine 6920 na uvodnu sjednicu Udruženja računovođa dana 23.03.2018. u 10:30 u prostorima Komore Zagreb, na adresi Draškovićeva 45, Velika dvorana.

Budući da je HGK ovaj poziv poslala samo nekolicini računovodstvenih servisa, za pretpostaviti je da su posrijedi opet neke „zakulisne igre“.

Tajnica udruženja na upit udruge IPRH jasno je iskomunicirala da im nije u interesu da se pojavi veliki broj članica kako bi mogli konstruktivno razgovarati o djelovanju udruženja!!??

Nadam se da ćemo se ipak pojaviti u velikom broju te pozivamo sve članove grupe da izađu iz komfora FB komunikacije 😉 i da se prijave i prisustvuju ovoj sjednici kako ne bi opet netko drugi odlučivao o sudbini računovođa.

POZIV HGK (koji su primile samo “odabrane” članice):

20.03.2018.
U Zagrebu,
Ovim putem smo slobodni kao Udruženje računovođa pri HGK uputiti
POZIV
Našim uvaženim članicama iz područja M stručne, znanstvene i tehničke djelatnosti, odjeljak 69 Pravne i računovodstvene djelatnosti , skupina 69.2 Računovodstvene, knjigovodstvene i revizijske djelatnosti; porezno savjetovanje; razred 69.20 Računovodstvene, knjigovodstvene i revizijske djelatnosti na prvu, inicijalnu sjednicu i raspravu o djelovanju kroz Udruženje, a u skladu sa promicanjem, zastupanjem, usklađivanjem i zaštitom interesa članica u skladu sa čl.9 Statuta Komore.
Sjednica se održava u petak, 23.03.2018. u 10.30h, u prostorima Komore Zagreb, na adresi Draškovićeva 45, Velika dvorana.
Molimo cijenjene zainteresirane sudionike da svoj dolazak potvrde najkasnije do 22.03.2018., do 13h.
Poslovna tajnica Udruženja
Mag.oec. Martina Buhin, samostalna savjetnica